Vejledning om COVID-19 på Helsinge Realskole (opdateret d. 7. juni 2021)

Formålet med denne vejledning er at samle informationen omkring COVID-19 og hvordan, vi forholder os til situationen og minimerer smittespredning på Helsinge Realskole – både i skole, SFO, børnehave og vuggestue.
Vejledningen er dynamisk, da der løbende kommer nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Vejledningen vil derfor løbende blive opdateret. Vi opfordrer til, at elever, forældre og personale holder sig orienteret her.

I tilfælde af konstateret smitte hos et barn/en elev bedes forældre kontakte vuggestue/børnehave/skole og aftale det videre forløb i forhold til smitteopsporing og kommunikation.

I skoletiden kontaktes kontoret på tlf.: 48794153.

Uden for skoletid sendes en sms til skoleleder Alice Bach Andersen på tlf.: 21733136 eller til børnehaveleder Linda Pedersen på tlf.: 40115359.

De nære kontakter i skole/SFO/børnehave/vuggestue vil blive skriftligt kontaktet via opslag på klassens/stuens/afdelingens opslagstavle samt via besked over intra.