Nyt fra skolen

Skoleåret er skudt godt i gang. I år var det en særlig glæde at kunne begynde ”som vi plejer” med skolestart i skolegården ad tre omgange: Først 0. årgang, dernæst 1. og 2. årgang og endelig 3. – 9. årgang. Det betyder noget at kunne stå fysisk sammen, se hinanden i øjnene og lytte til hinanden. Det er dejligt, at vi atter kan byde forældre indenfor.

Forældremøderne står for døren i august og september. Det bliver godt at mødes i klasseværelserne og sammen få et godt afsæt for det nye skoleår. Forældrene er de vigtigste personer i børnenes liv, derfor vægter vi det tætte samarbejde højt.

I løbet af de næste måneder sender vi klasser på lejrskole igen. Det har vi savnet. På Helsinge Realskole kommer man på lejrskole i 3. og 5. klasse samt på en studietur til Sønderjylland i 8. klasse.

Vi glæder os også til at samles i hallen til skolefest igen. I oktober holder vi fester for mellemtrinnet, hvor 6. årgang skal optræde med et teaterstykke, der er skrevet og bliver instrueret af vores kor- og dramalærer Chris Skytte. Det bliver godt at få den slags fælles oplevelser igen.

Skolens nye koncept for SportTalent-elever på 8. og 9. årgang er netop startet. Det har været et kæmpe puslespil at få alt til at gå op – og der er blevet lagt et stort arbejde på mange fronter. Vi glæder os over at have fået etableret samarbejde med lokale sportsklubber og fået tilknyttet dygtige undervisere. Læs mere om konceptet her på hjemmesiden under SportTalent.

Alice Bach Andersen