Nyt fra skolen

Vi har sagt farvel og ”god ferie” til alle vores skønne elever. Sommerafslutningen blev som meget andet i dette skoleår anderledes. Men, det lykkedes. Vi lavede live-streaming fra morgensangssalen, så alle elever (bortset fra én klasse i salen) sad fordelt i klasserne til fælles samling. På den måde kunne vi alle være sammen – på afstand. Forældrene fik også mulighed for ”at være med”. Programmet var stort set, som det plejer at være: Fællessange, kor-optræden (fem seje piger fra samme klasse), sommertale og en fin dans med tre modige piger. Det var godt at holde fast i traditionen – også selvom det blev lidt anderledes. Jeg kan love jer for, at eleverne fik skrålet med på ”Feriesangen” over hele skolen.

Vi har alle fået testet vores evner til omstillingsparathed i dette forår: Elever, forældre, lærere. Der har været masser af udfordringer. Heldigvis blev de fleste af dem løst henad vejen. Jeg synes, alle har løftet opgaven og gjort, hvad de kunne for at få det bedste ud af situationen. Tak til jer alle!

Skolestarten i august bliver anderledes end vanligt, da vi fortsat skal begrænse store forsamlinger ifølge retningslinjerne. De forskudte skolestarter kommer til at forløbe sådan:

Mandag d. 10. august 2020:

Kl. 8.00: Velkommen til 0.1 ved flagstangen. Forældrene kan være med i klassen til kl. 9.30.

Kl. 10.00: Velkommen til 0.2 ved flagstangen. Forældrene kan være med i klassen til kl. 11.30.

Tirsdag d. 11. august 2020:

Kl. 8.15: Velkommen til 1.1 ved flagstangen. Forældre er velkomne til at være med i gården.

Kl. 8.45: Velkommen til 1.2 ved flagstangen. Forældre er velkomne til at være med i gården.

Kl. 9.15: Velkommen til 1.3 ved flagstangen. Forældre er velkomne til at være med i gården.

Øvrige klasser fra 2.—9. årgang møder i deres klasseværelser senest kl. 9.30. Her er det desværre ikke muligt at have forældre med.

Jeg ønsker alle hjem en rigtig dejlig sommer.

Alice Bach Andersen