Særligt for børnehaven

Aflevering og afhentning:

I forbindelse med aflevering og afhentning må der max være én forælder ad gangen i garderoben til den respektive stue, som barnet går på. Vi tilbyder også forældrene at de kan ringe til stuerne, hvis vi skal komme ud til lågen og tage imod et barn.

Brug af mundbind:

Nuværende og kommende forældre, der skal til møde eller samtale i børnehaven bedes bære mundbind, når de bevæger sig ind på børnehavens område. Mundbindet kan tages af, når man har sat sig ned ved mødebordet.

Opdeling af børn i løbet af dagen:

Børn og voksne er gennem hele dagen inddelt i hhv. Bøgehuset og Kastanjehuset. I Bøgehuset tilstræber vi yderligere at være inddelt i hhv. Bøge/Birke og Pile/Rønne. I ydertimen sidst på dagen kan det være nødvendigt, at børnene i Bøgehuset bliver samlet. Her tilstræber vi at være udenfor.

Ved indkøring af børn må der være én forælder med inde på stuen i indkøringsperioden. Perioden aftales med forældrene.

Hygiejne:

Børnehaven følger samme retningslinjer som beskrevet i punktet hygiejne, tilpasset børnehavens hverdag.

Procedure omkring madudlevering:

Alt mad bliver uddelt til børnene af en pædagog, der har vasket/afsprittet sine hænder.

Uddeling i forbindelse med fødselsdage:

Børnene må medbringe snacks, der er købt portionsvist indpakkede. Det er en pædagog, der uddeler til børnene efter vask/afspritning af sine hænder.