Særligt for SFO

Elevernes fremmøde – aflevering og afhentning:

I forbindelse med aflevering og afhentning må forældre ikke gå ind på skolens område. Vi beder om, at børnene bliver afleveret ved lågen eller ved indgangen på Nygade.
Børnene bedes aflevere en seddel til personalet med afhentnings-/gå hjem-tid. Der kan også gives besked herom via mail spor4@helsinge-realskole.dk inden kl. 9.00.
Ved akut behov kan vi træffes på: 29605439. Vi henstiller til, at forældre kun kontakter SFO’en telefonisk, hvis intet andet er muligt, da vi ellers bliver afbrudt i vores tid sammen med børnene.

Brug af mundbind:

Nuværende og kommende forældre, der skal til møde eller samtale i Spor 4 bedes bære mundbind, når de bevæger sig ind på Spor 4’s område. Mundbindet kan tages af, når man har sat sig ned ved mødebordet.

Opdeling af børn i løbet af dagen:

Børnene er opdelt klassevist både morgen og eftermiddag.
Børn og pædagogisk personale kan undtagelsesvist samles på tværs af stuer eller grupper i det omfang, det er nødvendigt, fx i forbindelse med pasning i ydertimerne eller i ferier.

Procedure omkring madudlevering:

Alt mad, som bliver produceret i SFO’en, bliver uddelt til børnene af en pædagog, der har vasket/afsprittet sine hænder.