Særligt for SFO

Elevernes fremmøde – aflevering og afhentning:

I forbindelse med aflevering og afhentning må forældre ikke gå ind på skolens område. Vi beder om, at børnene bliver afleveret ved lågen eller ved indgangen på Nygade.
Børnene bedes aflevere en seddel til personalet med afhentnings-/gå hjem-tid. Der kan også gives besked herom via mail spor4@helsinge-realskole.dk inden kl. 9.00.
Ved akut behov kan vi træffes på: 29605439. Vi henstiller til, at forældre kun kontakter SFO’en telefonisk, hvis intet andet er muligt, da vi ellers bliver afbrudt i vores tid sammen med børnene.

Brug af mundbind:

Nuværende og kommende forældre, der skal til møde eller samtale i Spor 4 bedes bære mundbind, når de bevæger sig ind på Spor 4’s område. Mundbindet kan tages af, når man har sat sig ned ved mødebordet.

Opdeling af børn i løbet af dagen:

Kl. 6.45 – 7.55 er en ydertime. I overensstemmelse med retningslinjerne er alle børn fra 0.- 5. årgang samlet i indskolingsbygningen.
Kl. 12.45 – 15.30 er primetime. Her er børnene inddelt på årgange både i indskolingen (0. – 2. årgang) og i Klubben (3. – 5. årgang).
Kl. 15.30 – 17.00 er ydertimer. I overensstemmelse med retningslinjerne er alle børn fra indskolingen (0.- 2. årgang) samlet i indskolingsbygningen, og alle børn fra Klubben (3. – 5. årgang) er samlet i Klubben.
Når børnene er i hallen, er de inddelt klassevist på årgangene.

Procedure omkring madudlevering:

Alt mad, som bliver produceret i SFO’en, bliver uddelt til børnene af en pædagog, der har vasket/afsprittet sine hænder.