Indskolingshuset

I indskolingshuset bor børnehaveklasserne, 1. og 2. klasserne. Børnehaveklasserne bor i deres egen ende af stueetagen. 1. klasserne bor i den modsatte ende af stueetagen. 2. klasserne bor på 2. etage. Børnene må være i hele huset, men vi forsøger at holde børnehaveklasserne i deres egen afdeling, indtil de føler sig trygge og kan overskue huset.

I Indskolingshuset er stuen indrettet med to fællesrum og et danserum, hvor vi kan høre høj musik og se film ved særlige lejligheder. 1. sal er indrettet særligt til SPOR 4 med kreativt rum, spillerum, butiksmiljø, puderum og legestationer. Her har vi også en stor tagterrasse med udekøkken og plads til bål.

Klubben
I afdelingen for 3.- 6. klasserne holder Klubben til. Her er børnene større, og mulighederne er lidt anderledes. Vi har et computerrum, et kreativt rum, et billard og bordtennis rum, et
puderum, et pigerum og et danse / filmrum. Når børnene begynder i Klubben, får I en særskilt brochure om Klubben.

Klassepædagog
Til hver klasse i Indskolingen er der tilknyttet en klassepædagog. Denne pædagog er med i klassen flere timer ugentligt for at fremme trivsel og faglighed. I SPOR 4 tiden fungerer klassepædagogen som børnenes primære kontaktperson. Klassepædagogen følger børnene og har jævnlig kontakt med jer forældre. Det er klassepædagogen, I som forældre skal henvende jer, hvis I har behov for en snak om jeres barn.