Sfo

I en SFO med 165 børn er der altid gang i den! Her er der masser af spændende tilbud og aktiviteter for alle børnene at deltage i.

SFO’en har en stor og kreativ legeplads, hvor børnene kan lege og udfolde sig. SFO’en har også en stor indendørs hal, hvor børnene kan spille bold og andre fysiske aktiviteter.

Udover det fysiske udfoldelsestilbud, tilbyder SFO’en også kreative og intellektuelle aktiviteter blandt andet har vi et kreativt værksted, hvor børnene kan male, tegne og lave deres egne kreationer. Udover det har vi også et puderum, en købsmandsbutik, legorum, danserum osv.

SFO’en arrangerer også ture ud af huset, hvor børnene kan opleve forskellige naturmæssige seværdigheder. Der er også ugentlige besøg i svømmehallen.

Personalet i SFO’en er professionelt og engageret. De sørger for, at børnene har det sjovt og lærer samtidig. De har også et godt samarbejde med forældrene og involverer dem i børnenes aktiviteter og udvikling.

I alt er vores SFO en spændende og lærerig oase for alle børnene, og de vil helt sikkert have en masse sjov og læring, mens de er her.

Print Friendly, PDF & Email