Velkommen til Bøgeskovgård Børnehave

Bøgeskovgård Børnehave ligger tæt på skolen i dejlige omgivelser på en nedlagt bondegård. Børnehaven er en del af Helsinge Realskole, og derfor deler vi værdigrundlag og værdier med skolen.
Vi modtager børn fra store dele af Nordsjælland, men primært Gribskov kommune.
Børnene kan starte hos os fra de er 2,8 år.
Vi er 18 engagerede medarbejdere, én koordinator, en souschef, en leder og ca. 130 børn.

Bøgeskovgård Børnehaves formål:
At støtte børnenes udvikling
At skabe et miljø der giver tryghed og trivsel
At forberede børnene på skolelivet

Bøgeskovgård Børnehaves pædagogiske principper:
Vi ser det enkelte barn med de ressourcer og muligheder, det har.
Vi styrker fællesskabsfølelsen hos barnet, så barnet erfarer, at ”vi” ofte kommer før ”jeg”.
Vi har en overordnet struktur med en systematisk, reflekteret og velplanlagt praksis med høj faglighed og læringsmuligheder for børnene.
Vi inddrager børnene aktivt i så mange gøremål som muligt.
Vi inddrager børnenes perspektiver i arbejdet med de pædagogiske læreplaner.
Vi tilstræber at inkludere børn med særlige behov på lige fod med alle andre.

Børnene holder til i to huse:
1) Bøgehuset, hvor børnene starter og er frem til de er cirka fem år. I Bøgehuset er der fire stuer og max. 24 børn på hver stue samt tre pædagoger.
2) Kastanjehuset, hvor børnene er frem til skolestart. I Kastanjehuset er der to stuer og max. 24 børn på hver stue samt tre pædagoger.