Velkommen til Bøgeskovgård Vuggestue

Bøgeskovgård Vuggestue åbner d. 1. september 2020!

Den kommer til at ligge tæt på skolen i de skønneste landlige omgivelser lige uden for Helsinge på samme adresse som Bøgeskovgård Børnehave. Vuggestuen bliver en del af Helsinge Realskole, og derfor deler den værdigrundlag og værdier med skolen.

Vi har allerede god erfaring med at drive daginstitution. Alle gode erfaringer tager vi selvfølgelig med over i vuggestuen.

Hverdagen i vuggestuen vil – som i børnehaven – blive præget af nærvær, omsorg og gode rutiner. Vores erfaring er, at forældre og børn trives, når de oplever faste rammer og genkendelighed. Og når de møder engagerede og omsorgsfulde voksne med tid nok.

Børnene kan starte hos os fra de er 6 måneder. For at sikre en god start, lægger vi vægt på at lave en god indkøringsplan i samarbejde med forældrene.

Vuggestuen kommer til at holde til i ”Kastanjehuset”, der er et lyst og dejligt hus med to store stuer, rummelige gangarealer, praktisk indrettede garderober – og et stort fællesrum med masser af plads til aktiviteter.

Vuggestuebørn og børnehavebørn holder til i særskilte huse, ligesom vuggestuen vil få sin egen legeplads. Naturligvis vil vi også lave pædagogisk samvær mellem vuggestuebørn og børnehavebørn.