Bøgeskovgaard-Engerødvej

Vores integrerede daginstitution på Laugøvej, Bøgeskovgård, har en lillesøster-institution midt i Helsinge By. Helsinge Realskole har købt den tidligere Engerød Børnehave, der er renoveret.
Institutionen har navnet Bøgeskovgård Engerødvej og navne-fællesskabet afspejler, at de to institutioner er identiske i forhold til normeringer, pædagogik, uddannet personale m.m. – den nye lillesøster er bare mindre. Børnene har masser af plads til udfoldelse udenfor på de 25.000 m2 i skovomgivelser.

Bestyrelsen for Helsinge Realskole fik omkring årsskiftet muligheden for at købe den tidligere Engerød Børnehave og det var en oplagt mulighed at gribe, som Simon Toft, næstformand i Helsinge Realskoles bestyrelse, formulerer det:

”Den succes vi har haft med Bøgeskovgård på Laugøvej har genereret så stor interesse, at vi desværre har måtte afvise familier, der ønsker at deres børn skal gå i institutionen og fortsætte i børnehaveklasse på Helsinge Realskole. At der pludselig viser sig en mulighed for at erhverve ejendommen på Engerødvej og vi samtidig kan opfylde noget af den massive efterspørgsel, vi oplever, er blot perfekt timing. Det er vores håb og forventning, at begge Bøgeskovgård-institutioner kan bidrage til at sikre et stabilt elevtal på Helsinge Realskole, hvilket betyder, at vi kan tilbyde nogle særlige rammer og muligheder for både børn og vores superdygtige medarbejdere.
Da vi allerede har en masse erfaring og succeshistorier at trække på fra Bøgeskovgård på Laugøvej, skaber det derfor en god synergi for os at drive to identiske institutioner, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af skolen.”

Linda Pedersen og Anne Olsen er henholdsvis leder og souschef for begge Bøgeskovgård-institutioner. Skolens tidligere børnehaveklasseleder Camilla Lindbjerg er daglig leder for Bøgeskovgård Engerød.

Print Friendly, PDF & Email