Nyt fra Jeppe

– rundt om Helsinge Realskole

Sommerferien står for døren. Det trænger vi vist alle til oven på et noget specielt forår, hvor meget blev anderledes eller aflyst. Midt i det hele er det positivt, at vi er i gang med et nyt og spændende projekt: Vuggestue! Der er meget, der skal gøres klar til åbning d. 1. september, men vi skal nok komme i mål. Der bliver plads til 30 børn i alt – og de fleste pladser blev ”solgt” meget hurtigt. Det bekræfter, at der er et reelt behov. Vi glæder os til at tage imod alle de små børn. Jeg er sikker på, at de kommer til at trives i de gode omgivelser på Bøgeskovgård.

Vi har desværre oplevet mange udmeldelser af vores SFO i løbet af foråret pga. coronakrisen. Det ser heldigvis ud som om, at vi er ovre det værste. Nu ser vi fremad. Det betyder meget for os, at vi kan bibeholde vores SFO som et tilbud af høj pædagogisk kvalitet. Vi har et dygtigt og nærværende personale, der skaber et trygt og spændende miljø med plads til at udvikle venskaber og prøve et væld af forskellige aktiviteter. Vi mener, det er et rigtigt godt alternativ til at være alene hjemme.

I skoledelen er vi ved at runde af og gøre klar til næste skoleår. For at følge gældende retningslinjer afholder vi i år translokationer klassevis ad fire omgange, ligeledes erstatter vi den store fælles sommerafslutning med livestreaming. På den måde kan vi være ”sammen hver for sig”.
Vi ser frem til en helt normal hverdag uden Covid-19 i skole, SFO og børnehave! Men indtil det sker, klarer vi skærene. Tak til alle medarbejdere hele vejen rundt, der har udvist fleksibilitet og omstillingsparathed på en helt særlig måde. Tak til børn/elever og forældre for at bakke op om os i et forår fyldt med store forandringer og udfordringer.

Det er i sådanne situationer, vi særligt får brug for ”Realskole-ånden” hele vejen rundt – og den er her 🙂

Rigtig god sommer til alle.

Jeppe Møller Tobberup
Øverste leder Helsinge Realskole