Nyt fra Jeppe

– rundt om Helsinge Realskole

Velkommen til vores spritnye hjemmeside! Vi har gennem længere tid ønsket os en ny af slagsen, der tydeligt signalerer, at vi er mere end en skole. Vi er nemlig både en skole, en SFO og en børnehave, hvor vores værdier løber som en rød tråd gennem det hele og binder os sammen. Når I klikker ind på hjemmesiden nu, fremgår det klart. De tre afdelinger har fået hver sin farve, og når man klikker ind på en af dem, vil farven følge alle afdelingens dokumenter.

Lige nu har I klikket jer ind på ”Generelt”. For fremtiden vil I her kunne finde ”Nyt fra Jeppe – rundt om Helsinge Realskole”, der erstatter det hidtidige udsendte nyhedsbrev. Her vil jeg løbende opdatere jer på de overordnede linjer, når det gælder skole, SFO og børnehave.

Jeg håber, I vil tage godt imod vores nye hjemmeside. Vi ved, vi kan forvente lidt børnesygdomme og en indkøringsperiode. Hvis I støder på noget, I er i tvivl om, eller undrer jer over, er I meget velkomne til at kontakte kontoret.

Jeppe Møller Tobberup
Øverste leder Helsinge Realskole