Nyt fra børnehaven

Sommeren går på hæld, og børnene er vendt tilbage til hverdagen i børnehaven og vuggestuen. Det har været godt med ferie og tid til at være sammen i familierne. Hele sommeren igennem har der også været mulighed for at være her, da vi ikke har nogen lukkedage. Vi kan se tilbage på en sommer i Bøgeskovgård med masser af dejligt vejr og udendørsaktiviteter.

Vi har sagt ”velkommen” til en masse nye venner på stuerne. Det er vigtigt for os, at nye børn og voksne hurtigt falder til hos os og oplever tryghed ved den nye hverdag.

Storegruppebørnene samles nu i grupper med deres ”nye” voksne og tager hul på den sidste del af børnehaveforløbet, der i særlig grad har fokus på ”rejsen til skolen”.

Der bliver arbejdet på højtryk med at færdiggøre det nye storbørnshus. Planen er indflytning i slutningen af september måned. Vi glæder os helt vildt til, at alle vores ”store” børn skal indtage de nye rammer.

I perioden fra august til oktober afholder vi vores årlige forældremøder. Det er en stor glæde, at vi atter kan byde forældrene indenfor i husene, hvor børnene har deres hverdag.

Den 10. september mødes vi til udendørs høstfest. En hyggelig eftermiddag med aktiviteter, leg, spisning og fælleskab. Det bliver godt at kunne samles børn og voksne på den måde igen.

Venlig hilsen

Linda Pedersen
Børnehaveleder

Print Friendly, PDF & Email