Nyt fra SFO’en

Vi ser tilbage på et super halvår med mange dejlige eftermiddage fyldt af spændende aktiviteter med fokus på fællesskab og oplevelser. Klubben har været på hyggelige ture til Hillerød, ligesom de har haft bio-aften og rollespil på programmet.
Både i indskolingen og i Klubben er der altid børn på fodboldbanerne – og hygge omkring bålet er også populært for både små og store.

I oktober afholdt vi to rigtigt uhyggelige Halloween-fester. Mange af børnene syntes, det var super spændende. Vi havde selvfølgelig også lavet rum til de børn, der er knap så meget til uhygge.

De sidste måneder har vi forberedt os til julen. Der er blevet hørt masser af julemusik, mens børnene har lavet julehemmeligheder i vores krea-rum, bagt pebernødder og været i træværkstedet. Vi har masser af kreative børn, der helt sikkert glæder sig til at give deres gaver.

Selvom corona indimellem giver os nogle benspænd, er vi blevet trænede i at se muligheder og få det bedste ud af situationen, så børnene oplever en så normal hverdag som muligt. Det fokus vil vi fortsat have i 2022.

Venlig hilsen
Tina Meyer Mortensen
SFO leder

Print Friendly, PDF & Email