Nyt fra SFO’en

Kan man holde SFO under en nedlukning? Ja, det kan man! Vi besluttede helt fra starten af den sidste nedlukning, at vi ville opretholde et attraktivt SFO-tilbud til alle vores skønne børn. Det betyder, at der hver eftermiddag har været online-tilbud med Kahoot, banko, skak, højtlæsning, live-bagning og meget andet. Bagning af mange lækre søde sager har været et særligt stort hit. Der er mange børn, der har lært, hvad en opskrift er, og hvad deciliter betyder. Ikke mindst har de oplevet glæden ved at kunne bidrage til aftenhyggen i familien med noget lækkert. Ikke dårligt i denne tid!

Nu er børnene fra 0. – 4. årgang tilbage i skole igen. De er klasseopdelt – også i SFO-tiden. Denne restriktion overdøver dog ikke glæden ved at være fysisk sammen igen. Vi kan se, at børnene har savnet hinanden. Der bliver leget på fuld tryk, og heldigvis har vi masser af sol og sne, som giver anledning til at være meget udenfor.

Klubbørnene på 5. årgang er stadig hjemme – og vi har fortsat et online tilbud til dem. Det bliver så godt, når de også er tilbage.

Som tiden er nu, kan vi desværre ikke byde forældre indenfor, men vi gør vores bedste for at holde kontakten. Naturligvis er forældre altid velkomne til at skrive eller ringe om stort eller småt.

Tina Meyer Mortensen
SFO leder