Nyt fra vuggestuen

Corona-restriktionerne er stort set ophørt, og vi kan igen arbejde sammen på tværs af stuerne og byde forældrene indenfor igen. Der er både børn og medarbejdere, der aldrig har oplevet hverdagen i Bøgeskovgård før Corona. Vi arbejder derfor med at få fokus tilbage på fællesskab og samskabelse.

Vi har holdt skønne fastelavnsfester, hvor både børn og voksne var udklædte. Festerne blev afholdt i de enkelte huse med samling, hvor alle kunne vise deres kostumer frem. Der blev sunget fastelavnssange og spist hjemmebagte fastelavnsboller. Vuggestuen havde besøg af nogle af de private passere, som vi langt om længe kunne byde indenfor igen. Der blev slået katten af tønden og kåret kattekonger og kattedronninger.

Arbejdet med vores nye læreplanstema ”Kultur – Æstetik og Fællesskaber” er i fuld gang. Alle stuer i både børnehave og vuggestue arbejder med Renæssancen som overordnet tema. Der er arrangeret mange ture ud af huset; bl.a. til Esrum Kloster, Rundetårn, Frederiksborg Slot og Kronborg. Der er blevet udsmykket på stuerne med søjler, våbenskjold, glasmosaikker i vinduerne og baldakiner. Der er bygget hestestald, konstrueret bygningsværker og lavet kikkerter og kroner.

Vi glæder os til foråret, hvor det bliver rart at kunne begynde på flere udendørs aktiviteter og projekter.

Venlig hilsen
Linda Pedersen
Børnehaveleder

Print Friendly, PDF & Email