Nyt fra vuggestuen

Vi nyder, at forældre kan komme ind i husene igen, og de gamle ”rutiner” atter fungerer. At pædagoger og forældre kan have daglig fysisk kontakt og små snakke er utroligt vigtigt i forhold til børnenes trivsel og det gode samarbejde.

I september holdt vi en skøn udendørs høstfest. Pædagogerne havde forberedt boder med aktiviteter, børnene kunne få en ridetur, se på en helt ægte politibil og opleve en tryllekunstner i aktion. Køkkenet sørgede for lækker mad – og forældrene havde medbragt (masser af) kage 🙂

Vi er i fuld gang med efterårets forældremøder, hvor pædagogerne fortæller om hverdagens rutiner og arbejdet med læreplaner – og forældrene får mulighed for at stille spørgsmål og spørge ind til børnenes hverdag.

Den 25. oktober indtager storbørnsgruppen deres nye flotte hus med tre stuer. Vi glæder os så meget over, at vi nu snart kan nyde de nye flotte faciliteter, der kommer til at danne rammen for børneliv, leg og læring.

Storbørnsgruppen har haft et særligt program i tiden op til indflytningen med mange spændende aktiviteter: Ture til Valby Forsamlingshus (med et kæmpe puderum), mad over bål, teater med ”Honningbanden”, tur til Dyrehaven og naturlegepladsen Egehjorten.

Venlig hilsen

Linda Pedersen
Børnehaveleder

Print Friendly, PDF & Email